Primera - Blanko ne može sam, Viljareal do pobede u 91. minutu! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 18:59

Primera - Blanko ne može sam, Viljareal do pobede u 91. minutu! (video)

Uzbudljiva završnica u Vigu.

Viljareal bolji tim tokom većeg dela utakmice, golman domaćih Blanko branio nemoguće, ali bodovi idu "žutoj podmornici" golom u 91. minutu (0:1).

Gostima je u potpunosti pripalo prvo poluvreme.

Viljareal je imao par dobrih prilika. Kazorla je pokušao u šesnaestom minutu, minut posle njega Ibora, ali je golman Blanko bio na visini zadatka.

Golman Selte briljira i u finišu prvog dela igre pošto je sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbranio šut Morena glavom.

U nastavku meča dosta manje dešavanja, Čukvueze se izborio za dobru poziciju u 66. minutu, ali Blanko se ponovo ispostavio kao nepremostiva prepreka.

Rezervista Baka je imao šansu da donese tri boda Viljarealu, ali šut rezervista ide pored gola. A onda Trigerios pogađa posle odbitka za zasluženu pobedu gostiju, gol je došao u samoj završnici, igrala se nadoknada drugog poluvremena.

       Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.