Primera - Baskijci preslišali Betis! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 23:55

Primera - Baskijci preslišali Betis! (video)

Kanonada domaćih na zatvaranju desetog kola.

Atletik Bilbao i više nego ubedljiv, Betis primio četiri gola na "San Mamesu" 4:0.

Nije najbolje počelo za "zelene", Ruizov komičan autogol je bio znak da se gosti neće dobro provesti. Bilbao je vodio već od devetog minuta a u 33. minutu je bilo 2:0. Kapa odlično reaguje posle odbitka, Bravo je bio nemoćan.

U 59. minutu je već sve bilo jasno, Munain postiže treći gol za Baskijce - "desetka" Atletika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je imala sreće pri odbitku.

U 68. minutu Berenger koristi lepu asistenciju Berčičea za 4:0 što je bio i konačan rezultat.

  Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bilbao zgromio Betis na San Mamesu

Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 00:23

Atletik Bilbao je na svom terenu deklasirao Betis sa 4:0 u meču desetog kola španske La Lige. . Već u devetom minutu je Bilbao poveo nesvakidašnjim autogolom Ruiza. ..Posle 33 minuta igre, Kapa je pogodio za 2:0..Dva brza gola u nastavku, prvo je zatresao mrežu Muniain...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.