Prijava protiv vozača koji je vozio 216 kilometara na sat ka Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2022, 10:56

Prijava protiv vozača koji je vozio 216 kilometara na sat ka Kikindi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije juče su na putu Kikinda - Zrenjanin zaustavili presretačima dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje, saopštio je danas MUP.

Policija je u 17.28 časova, zaustavila 46-godišnjeg vozača koji je putničkim vozilom marke "opel“ upravljao brzinom od 155 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas i vršio preticanje preko pune linije.

Alkotestiranjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ustanovljeno da je vozač imao 0,81 promila alkohola u krvi.

Nešto kasnije, oko 18.55 časova, policija je zaustavila 58-godišnjeg vozača koji je u pravcu Kikinde upravljao vozilom marke "mercedes" brzinom 216,4 kilometara na čas.

Protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće krivične prijave, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Opel" 155 km/h, "mercedes" 216 km/h – reagovala policija

Izvor: B92, 26.Jun.2022

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije juče su na putu Kikinda - Zrenjanin zaustavili presretačima dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje...Policija je u 17.28 časova, zaustavila četrdesetšestogodišnjeg vozača koji je putničkim vozilom marke "opel" upravljao brzinom od 155 kilometara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.