Priboju plava majica na trci Kroz Srbiju

Izvor: RTS, 26.Jun.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priboju plava majica na trci Kroz Srbiju

Opština Priboj biće pokrovitelj plave majice namenjene najboljem brdskom vozaču na 59. međunarodnoj biciklističkoj trci Kroz Srbiju.
Ovogodišnje izdanje trke Kroz Srbiju startovaće 30. jula iz Istočnog Sarajeva u Republici Srpskoj.

Biciklisti će biti smešteni na prelepoj Jahorini, olimpijskoj planinskoj lepotici, odakle će startovati druga etapa do Priboja. 
Upravo će se u prve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve etape odlučivati nosilac plave majice za najboljeg brdskog vozača na trci, tako da je Opština Priboj u dogovoru sa čelnim ljudima trke Kroz Srbiju - direktorom Vladimirom Kuvaljom i sportskim direktorom Sašom Gajičićem, donela odluku da bude nosilac, to jest pokrovitelj plave majice na najprestižnijoj trci Jugoistočne Evrope.
Trećeg dana, karavan sa više od 150 vožača iz 30 svetskih zemalja stiže i na Zlatibor, gde će se prvi put posle 11 godina voziti jedna od najvažnijih etapa na trci.
Poslednjeg dana, 2. avgusta, karavan će iz Mionice stići i u Požarevac, grad u kojem će biti i cilj ovogodišnje trke Kroz Srbiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biciklistički spektakl na Jahorini

Izvor: RTS, 26.Jun.2019

Posle punih sedam godina Istočno Sarajevo i planinska lepotica Jahorina dočekuju biciklistički karavan na najprestižnijoj trci u Jugoistočnoj Evropi,  59. trci Kroz Srbiju. . Predsednik Biciklističkog saveza Srbije Branko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.