Presuda?! Da li je posle ovoga Pogba otpisan?

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda?! Da li je posle ovoga Pogba otpisan?

Ono što je Murinjo napisao je poruka, u to niko ne sumnja. Izgleda da smo došli do tačke gde za dvojicu nema mesta u istom klubu jer Francuz neće pristati na ovaj status.

Murinjo je čini se u jednoj rečenici objasnio zbog čega nema Pogbe.

U izjavi pred meč je potvrdio da su razlozi taktički, a u programu za utakmicu između ostalog je napisao "Nema mesta za one koji ne žele da daju sve, moramo da budemo jedinstveni, jaki, da pokažemo navijačima da igramo srcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i imamo strast".

Jasno, ovo su svi protumačili kao kritiku na račun Pola Pogbe sa kojim se sukobio posle Sautemptona, nazvavši ga virusom koji utiče na sve, na saigrače, na navijače, i optuživši ga da nema nimalo poštovanja.

Pogba je sada skupa rezerva, čak i kada nedostaje veliki broj igrača, Junajted je remizirao, ostao daleko od četvrtog mesta, ali čini se da Murinjo nema nameru da popusti, on je navodno već rekao upravi da je probao sve sa francuskim reprezentativcem i da nije dalo rezultata.

Pružio mu je šansu u finišu, rekao da je odigrao dobro, ali čini se da će Pogba ostati u drugom planu.

Bod protiv Arsenala, iako su gosti dva puta vodili je malo.



"I u mečevima kada igramo dobro kao protiv Arsenala, mi upucamo sebe, napravimo par grešaka i uvek bivamo kažnjeni"
, rekao je Murinjo.



"Neki put nam fali i malo kvaliteta, ali pokazali smo duh, da želimo, imali smo potrebnu dinamiku, intenzitet. To je ono što ohrabruje, srce, recimo Rašford, on daje sve za ovaj dres. Srećan sam zbog posvećenosti i hrabrosti tima, to je ohrabrenje",
dodaje Portugalac.

"Izgubili smo samo od Sitija, ali oni su bolji, od njih svi gube. I remiji su loši rezultati, ali imamo mnogo problema sa povredama, imamo i limite, koje ljudi ne razumeju", kao i obično našao je opravdanje Murinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.