Prestonica u suzama, odlazi Princ Rima: Toti objavio da u nedelju igra poslednju utakmicu u dresu Rome

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestonica u suzama, odlazi Princ Rima: Toti objavio da u nedelju igra poslednju utakmicu u dresu Rome

Živa legenda Rome Frančesko Toti potvrdio je da će mu nedeljna utakmica protiv Đenove u završnom kolu Serije A biti poslednja u dresu tog kluba.

Princ Rima do sada se nije oglašavao povodom spekulacija da će na kraju sezone napustiti klub, ali danas je na Fejsbuku saopštio da će se to ipak dogoditi.

"Roma - Đenova, 28. maj 2017. godine, tada ću poslednji put obući dres Rome. Nemoguće je u nekoliko reči opisati šta su mi klupske boje značile, šta znače >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i šta će uvek značiti za mene. Osećam da moja ljubav za fudbalom nije prošla, to je strast, moja strast. Toliko velika da ne mogu da zamislim da prestanem da je hranim. Nikada. Od ponedeljka, spreman sam da počnem ponovo. Spreman sam za novi izazov", napisao je Toti.

Pojedini italijanski mediji preneli su da je za Totija zaiinteresovan i jedan klub iz Serije A, ali znajući njegov stav da u Italiji ne želi da igra ni za koga osim za Romu, pitanje je da li će ostati na "čizmi".

Spekulacija je mnogo...

Toti je celu karijeru proveo u redovima "vučice", s kojim je osvojio je šampionsku titulu, po dva Kupa i Superkupa Italije i najbolji je strelac i igrač sa najvše utakmica u istoriji kluba.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.