Presekao! Ikardi uzeo sudbinu u svoje ruke!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presekao! Ikardi uzeo sudbinu u svoje ruke!

Rešio da ide do kraja, videćemo kakav je odgovor Intera.

Nema rešenja za Maura Ikardija.

Odbio je da ode bilo gde, sada ne želi ni u Juventus, bivši kapiten će se za svoja prava boriti na sudu.

Njegovi advokati spremaju tužbu, traže da bude vraćen u takmičarsku ekipu, ali i da mu Inter plati 1.5 evra odštete zbog svega što se dešavalo. Njemu je oduzeta kapitenska traka tokom prošle sezone, letos mu je poručeno da klub ne računa na njega, a zabranjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je da prisustvuje taktičkim treninzima, krajem nedelje mora sam da trenira.

Sa druge strane, sinoć jedini od igrača nije pozvan na zajedničku večeru, a sastanak sa predsednikom Žangom je propao, pošto je odbio da prihvati ponudu Monaka gde bi zarađivao oko 6 miliona evra više nego u Interu.

Očigledno Argentinac se neće predati, u slučaju da dobije spor, sigurno će biti slobodan u izboru novog kluba, jer je teško verovati da će Inter popustiti.

Njemu je nuđeno da potpiše ugovor na još sezonu i onda ode na pozajmicu, samo da ga se oslobode, što je Maurito odbio.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.