Prepucavanje Benzeme i Žirua – ko je formula 1, a ko karting

Izvor: RTS, 01.Apr.2020, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepucavanje Benzeme i Žirua – ko je formula 1, a ko karting

Zanimljiv duel imaju ovih dana Karim Benzema i Olivije Žiru na društvenim mrežama. Sve je počelo od komentara napadača Reala, koji je zemljaka nazvao kartingom, ali je naknadno dao i objašnjenje.
Benzema je na Instagramu komunicirao sa prijateljima i navijačima, a jedno od pitanja koje je dobio je da uporedi sebe sa Olivijeom Žiruom.

"Nemojte da mešate formulu 1 sa kartingom. Ja sam formula >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1", napisao je Benzema, što se nimalo nije svidelo napadaču Čelsija i francuske reprezentacije.
"Ako sam karting, makar sam svetski šampion", odgovorio je Žiru.
Karim Benzema još od 2015. godine nije deo reprezentacije svoje zemlje, posle čuvenog skandala sa ucenjivanjem saigrača Valbuene, dok je Žiru 2018. godine postao svetski šampion sa "trikolorima" na Mundijalu u Rusiji.
Napadač "kraljevskog" kluba još jednom se oglasio.
"To što sam rekao o formuli 1 i kartingu i dalje mislim, jer je to istina. Tako, ako me pitate za Ronalda (Brazilca), on bio bio formula, a ja karting. Kratko i jasno", završio je Benzema dalju prepirku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.