Prepelič potpisao za Cedevita Olimpiju

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 19:34

Prepelič potpisao za Cedevita Olimpiju

Slovenački košarkaš Klemen Preprelič novo je pojačanje Cedevita Olimpije.

Poslednji klub za koji je slovenački bek igrao bila je Valensija, gde je prosečno beležio 7,1 poen i 3,1 asistenciju za 19 minuta u Evroligi u sezoni 2022/23.

Od tada je bez angažmana, a u dosadašnjoj karijeri Prepelič je igrao za Branik, Helios, Olimpiju, Banvit, Oldenburg, Limož, Levaloa, Real iz Madrida, Huventud i Valensiju.

Prepelič se tako posle dužeg vremena vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u klub iz Ljubljane za koji je igrao na svom početku karijere, dok se on još zvao Olimpija.

Cedevita Olimpija je posle četiri kola ABA lige ima polovičan učinak od dve pobede i dva poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVANIČNO! Detonacija na Jadranu, potpisao Klemen Prepelič (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 11:23

Ostaće do kraja godine...Slovenački košarkaški reprezentativac Klemen Prepelič novi je igrač Cedevita Olimpije, objavio je ljubljanski klub...Prepelič je prošle sezone igrao za Valensiju, a u Evroligi je prosečno postizao 7,1 poen i imao je 3,1 asistenciju za španski klub...On je igrao za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.