Prepelič: Veoma sam srećan što sam u Ljubljani

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 14:59

Prepelič: Veoma sam srećan što sam u Ljubljani

Klemen Prepelič je zvanično postao novi košarkaš Cedevita Olimpije.

On se posle skoro jedne decenije vratio u Ljubljanu.

Prošle sezone je u dresu Valensije prosečno beležio 7,1 poen i 3,1 asistenciju.

Posle ovog pojačanja, oglasio se sportski direktor Cedevita Olimpije Vlado Ilievski.

"Zadovoljni smo što smo uspeli da dovedemo Klemena. On je dugi niz godina jedan od vodećih igrača slovenačke reprezentacije, a sa svojim iskustvom igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Evroligi i sigurno će priskočiti u pomoć našem timu. Svesni smo da će Klemenu biti potrebno vreme da uhvati korak sa ostalim saigračima, ali verujemo i da će to uspeti na treninzima i utakmicama koje su pred nama“,

"Svakako sam veoma srećan što ću posle dugo vremena ponovo imati priliku da igram u Ljubljani. Prošlo je 45 dana otkako sam poslednji put stao na parket za meč, tako da sam željan utakmica, dokazivanja i novih izazova. Želim da zajedno krenemo novim pozitivnim putem koji bi nam doneo što više pobeda“, rekao je Klemen Prepelič.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.