Preokreti u Subotici i Lučanima, pobede Vojvodine i Čukaričkog

Izvor: RTS, 20.Jul.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokreti u Subotici i Lučanima, pobede Vojvodine i Čukaričkog

Utakmice prvog kola Linglong Superlige Srbije odigrane u subotu donele su pobede domaćina. Spartak savladao ekipu Rada posle preokreta, kao Mladost tim Radnika. Čukarički minimalnim rezultatom bolji od Napretka, Vojvodina sa 3:1 pobedila Mačvu.
Zvezda je pobedom nad Javorom od 2:0 počela odbranu šampionske titule, dok su domaćini bili uspešni i u ostalim mečevima Linglong superlige odigranim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u subotu.
U prvoj utakmici dana, Spartak je posle preokreta savladao ekipu Rada sa 2:1.
Gosti su poveli u Subotici golom Trifunovića sa bele tačke u poslednjim trenucima prvog poluvremena, da bi Spartak u nastavku došao do prva tri boda pogocima Obradovića i Vidakovića.
Slična situacija viđena je i u Lučanima, gde je Mladost bila bolja od Radnika istim rezultatom.
Danoski je doneo prednost gostima, da bi u nastavku Pavlović sa bele tačke i Radivojević u 88. minutu doneli radost domaćim navijačima.
Čukarički je minimalnim rezultatom savladao ekipu Napretka, a jedini strelac na meču bio je Luka Stojanović u 42. minutu utakmice na Banovom brdu.
Vojvodina je u Bačkoj Palanci savladala ekipu Mačve sa 3:1 i to golovima bivših igrača ekipe iz Šapca.
Bojan Matić je u samo dva minuta (50, 51.) doneo prednost "lalama", smanjio je Stevanović u 79, da bi konačan rezultat postavio Gemović u nadoknadi vremena.
Rezultati i parovi prvog kola:
Spartak - Rad 2:1 (Obradović 66, Vidaković 80 - Trifunović 45+3 penal)
Crvena zvezda - Javor 2:0 (Jovičić 28, Ben 43. penal)
Mladost - Radnik 2:1 (Pavlović 71 penal, Radivojević 88 - Zanoski 16)
Čukarički - Napredak 1:0 (Stojanović 42)
Vojvodina - Mačva 3:1 (Matić 50, 51, Gemović 90+3 - Stevanović 79)
Petak:
Voždovac - TSC 1:2 (Stojčev 70 - Tomanović 55, Silađi 75)
Nedelja:
Inđija - Partizan (18 sati)
Radnički Niš - Proleter (20)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Za ljubitelje "domaćice" - dva preokreta i mnogo golova otvaranju Linglong Superlige Srbije! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 12:30

Mnogo uzbuđenja smo mogli da vidimo na startu nove sezone u šampionatu Srbije...Sve je krenulo na "krovu" gde je TSC Bačka Topola iznenadila Voždovac i odnela sva tri boda iz Beograda...Dva preokreta smo videli u subotu kada su Spartak protiv Rada, odnosno Mladost protiv Radnika uspeli da anuliraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.