Izvor: B92, 11.Maj.2020, 15:19

Preminuo 19-godišnji fudbaler Atalante

Mladi fudbaler Atalante Andrea Rinaldi preminuo je nakon što je u petak hitno prevezen u bolnicu u Vareseu i stavljen na intenzivnu negu, gde se borio za život.

Bio je u vrlo ozbiljnom stanju zbog aneurizme na mozgu, a neki su mediji i ranije objavili da je preminuo, ali je to ubrzo demantovano.

Nažalost, ovog puta vest nije lažna. Rinaldi je sledećeg meseca trebalo da napuni 20 godina.

Prošao je omladinsku školu Atalante i bio je pod ugovorom u matičnom klubu, a ove je sezone igrao na posudbi u Legnanu, jednoj od najboljih ekipa Serije D.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tužna vest iz Bergama - Preminuo fudbaler Atalante

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020

Tuga....Fudbaler Atalante Andrea Rinaldi preminuo je danas od posledica moždane aneurizme, preneli su italijanski mediji...Rinaldi, koji je imao 19 godina, u petak se nije dobro osećao tokom treninga u svom domu u blizini Koma. Odmah je prebačen u bolnicu u Vareze gde je danas preminuo...On je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.