Premijera u Kijevu - Juve oslabljen, Pirlo ne odustaje!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 18:06

Premijera u Kijevu - Juve oslabljen, Pirlo ne odustaje!

Počinjeee!

Liga šampiona je stigla, ponovo, brže nego ikad pre, pošto je 23. avgusta Bajern Minhen u finalu pobedio PSŽ.

Novu sezonu otvaraju Dinamo Kijev i Juventus, odnosno Zenit i Klub Briž, utakmicama od 18.55.

U centru pažnje svakako je meč u Kijevu, Stara dama kreće u novi pohod ka toliko čekanoj tituli u Ligi šampiona, ali je od početka ove sezone jasno da Pirla čeka paklen posao.

On u Kijevu ne može da računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na zaraženog Kristijana Ronalda, dok je Matijs de Liht i dalje povređen. Nakon sukoba sa Paolom Dibalom, Pirlo je odlučio ponovo da izostavi Argentinca iz startne postave i opet igra sa trojicom štopera.

Po bokovima su Kijeza i Kuadrado, u veznom redu Bentankur i Rabio, ispred Remzi i najistureniji Morata i Kuluševski.

Kasnije je na programu još šest utakmica, pratite sa nama sva dešavanja i uživajte u novoj sezoni najjačeg takmičenja na svetu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morata se "pretvorio" u Ronalda, Juve silan na startu LŠ! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020

Sada je jasnije zašto je Andrea Pirlo baš izabrao Španca....Fudbaleri Juventusa pobedom su otvorili novu sezonu u Ligi šampiona pošto su u Kijevu, uz prisustvo navijača, pobedili Dinamo rezultatom 2:0 (0:0)...Heroj Juventusa bio je dvostruki strelac Alvaro Morata koji se potrudio da nadomesti izostanak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.