Premijer liga naređuje igračima: Prestanite da se grlite!

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 19:54

Premijer liga naređuje igračima: Prestanite da se grlite!

Čelnici Premijer lige organizovali su seriju video sastanaka sa kapitenima ekipa kako bi od njih zahtevali da se sprovedu striktno nove mere.

Reč je o preporuci da igrači prestanu da se grle i pozdravljaju prilikom proslave golova.

Vlada Velike Britanije je u sredu izrazila zabrinutost što fudbaleri ne poštuju sve predviđene protokole o zaštiti od koronavirusa.

Kao primer se navodi detalj sa meča Mančester sitija i Brajtona kada je Fil Foden postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol u pobedi "građana" od 1:0.

"Ponekad kod igrača proradi podsvest, to je poseban trenutak. Ne razmišljate ni o čemu", branio je Pep Gvardiola svog fudbalera.

Koliko će igrači Premijer lige ispoštovati navedene preporuke, ostaje da se vidi, ali utisak da je političari polako ubijaju srž fudbala, a to je radost zbog postignutog gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.