Premijer liga: Nova blamaža Liverpula (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Nova blamaža Liverpula (VIDEO)

Posle 5:0 u duelu sa Mančester Sitijem fudbaleri Liverpula doživeli su još jedan težak poraz u derbi meču Premijer lige pošto su u utakmici 9. kola na Vembliju poraženi od Totenhema sa 4:1 (3:1).

Bez problema može da se kaže dasu “crveni” izgubili ovaj meč, a ne da su ga domaći dobili pošto su oni samo prihvatali poklone koje im je davala odbrana gostiju pre svega očajni Dejan Lovren kog je Jirgen Klop zamenio već u 31. minutu. Za Hrvatom nisu zaostajali ni Matip, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ni golman Minjole, ali nemac nije imao dovoljno prostora da ih sve zameni.

Poklone su koristili Hari Kejn dva puta, Son i Dele Ali, dok je jedini pogodak za Liverpul posle jedne kontre postigao Salah. Naš Marko Grujić ušao je u igru u 83. minutu kada je zamenio Emrea Džana.

Ako je uopšte postojala neka nada u vezi sa šampionskom titulom za Liverpul ona je definitivno raspršena ovim porazom pošto je ovaj tim ostao na 13 bodova iz devet utakmica, a Totenhem je tek nešto bolji pošto ima “samo” osam bodova zaostatka za vodećim Mančester Sitijem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.