Premijer liga: Ko će biti fudbaler godine?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Ko će biti fudbaler godine?

PFA odredila šest kandidata za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača u engleskom šampionatu

Profesionalna fudbala asocijacija (PFA) odredila je šestoricu kandidata za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača godine u Premijer ligi.

Ni na jednom ni na drugom spisku nema većih iznenašenja, šta više, a dva fubalera su se našla na oba spiska. U pitanju su vođa Totenhem Hotspura, Hari Kejn i snažni napadač Evertona, Romelu Lukaku. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Osim njih dvojice na listi za najboljeg igarača našli su se još: Zlatan Ibrahimović (Mančester junajted), Ngolo Kante (Čelsi), i Aleksis Sančez (Arsenal). Prošle godine laureat ove pestižne nagrade je bio sjajni igrač Lestera, Alžirac Rijad Marez.

Na listi najboljih mladih igrača koje je izabrala PFA, nalaze se i Dele Ali (Totenhem Hotspur), Majkl Kin (Barnli), Džordan Pikford (Sanderlend), Liroj Sane (Mančester Siti). Protekle dve sezone titulu su dobijali napadači Totenhema, prošle godine Ali, a pretprošle Kejn. Kako Ali igra neverovatni i u ovoj sezoni, tako da treba očekivati da se priznanje i treću godinu zaredom nađe na Vajt Hart Lejnu.

Laureate biraju članovi PFA, a njihova imena će biti objavljena 23. aprila.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.