Premijer liga: Hal dva puta vodio, pa častio čekićare bodom

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Hal dva puta vodio, pa častio "čekićare" bodom

Četiri gola smo videli na meču između Hala i Vest Hema u četvrtom  kolu Premijer lige i podelu bodova, pošto pobednika nije bilo. Meč je okončan rezultatom 2:2. Imali su gosti prednost u dva navrata, ali ih je na kraju koštala nespretnost, pa su autogolom poklonili bod “čekićarima”.

Halu je ovo drugi remi u šamionatu, dok je Vest Hem osvojio prvi bod posle dva vezana poraza.

Ernandez je posle 39. minuta postigao debitantski pogodak u dresu Hala i to u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i tako doneo prednost svom timu. Do kraja poluvremena nije bilo previše uzbuđenja, ali jeste u nastavku meča. Prvo je Valensija u 50. doneo egal Vest Hemu,prvim pogotkom u Premijer ligi, a 15-minuta kasnije videli smo dva gola na dve različite strane za samo dva minuta.

Prvo je nekadašnji igrač “čekićara” Diame, sada uzdanica Hala, prvim pogotkom za novi tim rastužio bivše saigrače za 2:1.Samo su se kratko radovali domaći navijači. Dva minuta kasnije Dejvis je bio nespretan u svom kaznenom prostoru, pa je goste autogolom vratio u igru. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

(Foto: Beta/AP/PA, Anna Gowthorpe)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Hala i Vest Hema u sjajnoj utakmici! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2014, 00:06

Hal i Vest Hem su remizirali rezultatom 2:2 (1:0), Hal je dva puta vodio, a Vest Hem je dva puta stizao prednost!

Nastavak na Sportske.net...

Gol dana! Ener Valensija tuče kao čekićem (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014

E, to je Premijer liga! Po dva gola i po jedna prečka učinak su fudbalera Hala i Vest Hema u poslednjem meču četvrte runde enegleskog šampionata koji će se, između ostalog, pamtiti i po fenomenalnom pogotku Enera Valensije – 2:2...Ispostaviće se da je prvenac reprezentativca Ekvadora bio dovoljan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.