Izvor: RTS, 07.Jul.2020, 16:26

Prekinuto fudbalsko prvenstvo u Crnoj Gori

Fudbalsko prvenstvo Crne Gore prekinuto je danas zbog novonastale situacije sa korona virusom, odlučio je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore. Prvenstvo je bilo nastavljeno 30. maja i odigrano je osam kola, a zbog novonastale situacije obustavljena su takmičenja u svim ligama.
Članovi Izvršnog odbora usvojili su predlog o prekidu takmičenja u organizaciji Fudbalskog saveza - Telekom 1. CFL, Druga liga, Omladinska liga, Kadetska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << liga, Kup Crne Gore i Ženska fudbalska liga i svih takmičenja Udruženja klubova FSCG (Jug, Centar i Sever) prenose Vijesti.

"Rezultati ostvareni do momenta prekida takmičenja smatraće se finalnim i na osnovu istih proglasiće se pobednici, učesnici kvalifikacija za evropska takmičenja, učesnici baraža i relegirani klubovi", navodi se u saopštenju.
Do prekida je došlo nakon što je u FK Budućnost potvrđen najmanje jedan pozitivan slučaj zaraze korona virusom, a svi igrači i osoblje kluba stavljeni su u 14-dnevni karantin.
Prvenstvo je bilo nastavljeno 30. maja i odigrano je osam kola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona prekinula fudbalsko prvenstvo Crne Gore, proglašeni šampioni

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore usvojio je na vanrednoj sjednici prijedlog o prekidu svih takmičenja zbog pandemije virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Crnogorci proglasili kraj prvenstva zbog koronavirusa

Izvor: B92, 07.Jul.2020

Fudbalski savez Crne Gore doneo je odluku da obustavi svoja takmičenja u svim rangovima...Kako je ranije najavljeno, u utorak je održan sastanak izvršnog odbora FSCG na kojem je donesena pomenuta odluka, zbog pandemije koronavirusa...Članovi Izvršnog odbora usvojili su predlog o prekidu takmičenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.