Predstavnici Milana na meču Gladbaha i Fiorentine!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici Milana na meču Gladbaha i Fiorentine!

Budući sportski direktor "Rosonera" već radi na pojačavanju ekipe Vinćenca Montele.

Kako dobro obavešteni Đanluka Di Marcio prenosi, naslednik Adrijana Galijanija na mestu sportskog direktora Milana, Masimo Mirabelji, već vredno radi svoj posao.

Naime, on sa tribina posmatra duel Borusije Menhengladbah i Fiorentine u okviru Lige Evrope, a posebnu pažnju će posvetiti dvojici fudbalera.

Na njegovom radaru se nalazi po jedna fudbaler iz obe ekipe, zainteresovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je za Mahmuda Dahuda iz Borusije i jednog od najtalentovanijih italijanskih fudbaler iz redova "Viole" Federika Bernardeskija.

Dahud je zaludeo Evropu još minule sezone, Borusija je uspela da ga zadrži u prethodna dva prelazna roka, ali teško da će uspeti i u narednom, kako mu ostaje sve manje vremena na ugovoru sa ekipom Gladbaha.

Procenjuje se da bi mogao da ode za svega 10 miliona evra, što bi svakako bio sjajan posao za bilo koju zainteresovanu ekipu, a možda i ponajviše za Milan, kako na "San Siru" planiraju potpunu rekonstrukciju po dolasku nove uprave.

Što se tiče Bernardeskija, svaki tim sa "Čizme" sanja da ga ima u svojim redovima kako je jedan od najvećih bisera italijanskog fudbala. Fiorentina će definitivno tvrditi pazar, videćemo pred kolikom ponudom će se uprava tima iz Firence predati.

Bernardeski je slatkim mukama, intersovanje za njegove usluge je ogromno, a Milan bi najveće konkurente mogao da ima u gradskom rivalu Interu i Totenhem Sparsima, kako Poketimo izuzetno ceni sjajnog fudbalera Fiorentine.

Bernardeski je već pokazao deo svog repertoara Marbeljiju , kako je protiv Gladbaha postigao golčinu, koju možete videti OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.