Predstavljeni prvi tizeri za šestu sezonu u Fortnite: Battle Royale

Izvor: B92, 26.Sep.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljeni prvi tizeri za šestu sezonu u Fortnite: Battle Royale

Šesta sezona je pred vratima, a Epic Games na proveren način tizuje šta nas očekuje na samom početku. To su skinovi i oni su u dva do sada izdata tizera poprilično kul izgleda.

Prvi po redu tizer potvrđuje da će developeri nastaviti sa izradom skinova po uzoru na životinje, pa je u tom maniru predstavljena DJ Lama. Dominantna boja je ljubičasta, kao i famozna kocka koja je deo ovog arta. Sam skin tehno muzikom iako je u pitanju samo fotografija jer sam skin neodoljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podseća na Marshmella, DJ-a koji obožava Fortnite.

Drugi tizer predstavlja ženskog bandita sa porukom da osedlamo konje, što možda znači da će se ostvariti ranije pretpostavke da se vraćamo kroz vreme na divlji zapad.

Ova dva skina nemaju neke naročite veze, ali je svako uzbudljivo videti barem nešto pred početak, mada ov munje ulivaju neki strah.

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.