Predsednik Limoža govorio o eventualnoj smeni Vujoševića

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Limoža govorio o eventualnoj smeni Vujoševića

Posle debakla na poslednjoj utakmici protiv Orteza, kada je Limož poražen sa čak 32 poena razlike, Duško Vujošević je preuzeo odgovornost i istakao da se izvinjava navijačima i da nema opravdanja za takvu igru.

Dan kasnije, oglasio se i predsednik francuskog kluba, koji je istakao da je trenutna situacija iznenađenje, ali da stoji iza ekipe i trenera, za koje ističe da nisu mogli da zaborave košarku tek tako. Takođe, odlučno je demantovao bilo kakvo menjanje trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i eventualnu smenu Vujoševića u toku sezone.

- Iako je na konferenciji za medije, posle utakmice, Vujošević preuzeo deo odgovornosti na sebe, mi sigurno nećemo menjati trenera dok sezona traje. Bar ne do kraja ovog prvenstva. Čak i ako bi, na određen način, imali drugo rešenje, smatramo da ni Duško, ni igrači nisu tek tako mogli da zaborave košarku. Ova situacija jeste iznenađenje za ekipu - rekao je Frederik Forte.

Poseban problem Vujoševićeva ekipa ima na gostovanjima, dok na svom terenu uspeva da zabeleži dobre rezultate i ima solidan skor.

- Mi smo kod kuće smo izgubili od Šolea i Le Portea, a dobili Le Man na strani, pa Nanter u našoj hali, a onda izgubili 32 razlike od Po Orteza. Čini mi se da ne znamo na kojoj nozi plešemo - dodao je Forte.

Limož je trenutno na deobi desetog mesta, sa skorom od sedam pobeda i devet poraza.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ranijeri predvideo osvajača Premijer lige

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 01:03

Klaudio Ranijeri, još uvek aktuelni osvajač Premijer lige sa Lesterom, istakao je najvećeg kandidata za titulu u ovom takmičenju ove sezone...Nakon utakmice protiv Čelsija, oglasio se i Klaudio Ranijeri, nekadašnji trener te ekipe i čovek koji je prethodne sezone napravio čudo sa Lesterom osvojivši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.