Predsednik BATE Borisova: 1.700.000 evra za Ivanića? Malo...

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik BATE Borisova: 1.700.000 evra za Ivanića? Malo...

Nova vest iz Belorusije

Za Crvenu zvezdu je Mirko Ivanić završena priča. Dugo su crveno-beli pokušavali da dovedu reprezentativca Crne Gore i nekadašnjeg člana Vojvodine. Vršili su presing na rukovodstvo BATE-a, ali je iz Borisova stigao negativan odgovor.

Iako Ivanić, koji je bio projektovan kao idelana zamena za Gelora Kangu, ugovor sa beloruskim šampionom ističe za godinu dana, BATE nije želeo da ga pusti u Crvenu zvezdu. I pored „masne“ >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponude.

„Pročitao sam izjavu direktora Crvene zvezde (Zvezdan Terzić prim.aut) da nemaju 1,7 miliona evra za Mirka Ivanića. Iskreno, tu cifru koji su oni pomenuli su predložili ljudi koji su pregovarali u ime Crvene zvezde. Mi tražimo više“, rekao je u intervju za beloruske medije predsednik Bate Borisova Anatoli Kapski.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.