Pred gostovanje u Lučanima: Kad nema pritiska, sam ga stvorim

Izvor: B92, 22.Sep.2023, 23:54

Pred gostovanje u Lučanima: "Kad nema pritiska, sam ga stvorim"

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je , uoči gostovanja lučanskoj Mladosti u osmom kolu Super lige Srbije, da pritisak uvek postoji.

"Kad nema pritiska, sam ga stvorim jer želim da sve izgleda kako treba. Euforiju ne osećam. Kod navijača je to normalno. Čini mi se da igramo dobro i imamo rezultate. Imamo fudbalere u koje navijači veruju, a ja mislim da mogu da nam pomognu da ispunimo ciljeve", rekao je Dobrašinović.

Mladost je šesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tabeli sa 11 bodova, dok bod manje ima osmoplasirani Novi Pazar.

"Lučanci imaju iskusne i kvalitetne igrače. Znaju da igraju na rezultat. Bez obzira da li igramo kući ili na strani, želimo da nametnemo naš ritam. Ako ne uspemo, onda se adaptiramo. Mislim da dosta zavisi od našeg pristupa, za koji ne sumnjam da će da bude dobar. Nadam se pozitivnom rezultatu", kazao je Dobrašinović.

Posle pobedničkog gola Adema Ljajića protiv Napretka (2:1), očekuje se da za Pazar uskoro debituje i Sejduba Suma.

"Čini mi se da će i Suma brzo na teren. Pravi je profesionalac. Jedva čekam da bude na 100 odsto, kako bi pokazao šta stvarno može. A može mnogo", ocenio je Dobrašinović.

Novopazarce je sredinom sedmice pojačao i napadač Marko Šćepović.

"Šćepović nam dosta donosi napadu. Imao sam i pre njegovog dolaska kvalitet u timu, ali sa Markom je to ekstrakvalitet. Može da asistira i da postigne gol. Bio nam je potreban", naveo je Dobrašinović.

Mladosti i Novi Pazar igraju u subotu od 19.00 u Lučanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.