Prečka spasla Vojvodinu na Banjici

Izvor: B92, 08.Maj.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prečka spasla Vojvodinu na Banjici

Rukometaši Vojvodine zadržali su maksimalan učinak u plej-ofu Superlige Srbije pobedom nad Partizanom 25:24, u šestom kolu.

Novosađani su do trijumfa na Banjici došla uz mnogo sreće, jer su crno-beli u poslednjim sekundima pogodili prečku iz sedmerca za izjednačenje.

Voša je u drugom poluvremenu imala četiri gola prednosti, ali su crno-beli upornom igrom stigli na gol zaostatka. U poslednjim trenucima meča imali su zicer za remi, ali je fortuna bila na strani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gostiju.

Partizan je prethodno ispustio prednost od 12:8 iz prvog poluvremena, Novosađani serijom od četiri gola stižu do egala, potom i do potpunog preokteta, da bi na 24:22 Kocić odbranio sedmerac gostima.

Tako je Vojvodina i dalje jedina sa maksimalnim učinkom u plej-ofu, sa šest bodova prednosti nad Jugovićem koji u šestom kolu gostuje trećeplasiranom Spartaku.

Partizan je ostao na deobi poslednja tri mesta sa Radničkim i Metaloplastikom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.