Prečka Radonjića u rutinskoj pobedi Marseja

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prečka Radonjića u rutinskoj pobedi Marseja

Fudbaleri Olimpika iz Marselja savladali su ekipu Strazbura sa 2:0, u poslednjem meču 10. kola francuske Lige 1.

Ovim trijumfom domaći su se vratili na 4. mesto, dok su gosti petim uzastopnim porazom na strani ostali zakucani za dno tabele.

Publika na "Velodromu" prvi gol imala je prilike da vidi već u 3. minutu, kada je Kamara uz pomoć defanzivca gostiju pogodio mrežu Selsa.

Nastavili su igrači Marseja sa napadima, a Ćaleta-Caru falilo je i malo sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 20. minutu, pošto je pogodio stativu.

Okvir gola uzdrmao je i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić u 55. minutu, kada je njegov šut završio na prečki.

Nisu uspevali domaći da stave tačku na meč sve do nadoknade vremena, kada je Kevin Strotman realizovao najstrožu kaznu za konačnih 2:0.

Marsej u dobrom raspoloženju očekuje derbi 11. kola na "Parku prinčeva" protiv Pari Sen Žermena, dok će Strazbur novu priliku da upiše bodove imati protiv Nice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Liga 1 - Radonja i drugovi porazili Strazbur bez Mitrovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11

Kapiten gostiju nije bio u protokolu...Fudbaleri Olimpika su u 10. kolu francuske Lige 1 ostvarili pobedu nad Strazburom u Marseju rezultatom 2:0...Domaćin je na odličan način otvorio meč na Veledromu, Bubakar Kamara je doveo svoj tim u vođstvo već u trećem minutu kada je iskoristio dobijenu loptu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.