Pravo niotkuda - Sampdorija hoće Despotovića?

Izvor: Mondo, 25.Avg.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravo niotkuda - Sampdorija hoće Despotovića?

U lučki grad je ovog leta stigao Ivan Lakićević, od ranije je tu Darko Lazović, dok bi u suprotnom taboru mogao da se nađe Đorđe Despotović.

Foto: MN Press

Đorđu Despotoviću je propao transfer u MLS ligu, ali bi mogao i bolje od toga da prođe ukoliko se obistine glasine koje kruže Italijom!

Srpski napadač je na meti Sampdorije, prenosi specijalizovani italijanski portal za transfere "Tutomerkatoveb", uz konstataciju da su pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u "poodmakloj fazi".

Ukoliko dođe do dogovora, Sampdorija za Despotovića ne bi platila obeštećenje pošto je slobodan agent od jula i rastanka s kazahstanskom Astanom, a Srbin bi imao veliku konkurenciju u napadu u vidu Defrela, Kovnackog, Kvaljarele i Kaprarija.

Despotović je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali je do nje stigao "zaobilaznim putem preko Spartaka i Lokerena, dok je u Kazahstanu igrao za četiri kluba - Astanu, Tobol, Kairat i Žetisu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.