Pravi se prostor za Vernera - Napadač napušta Čelsi, ali ostaje u prestonici?

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 19:52

Pravi se prostor za Vernera - Napadač napušta Čelsi, ali ostaje u prestonici?

Tim iz Londona favorit za paraf napadača "Plavaca".

Frenk Lampard je ove sezone dao šansu Temiju Ejbrahamu i nije pogrešio, mladi Englez je postao nova zvezda Premijer lige i jasno je da je pred njim blistava budućnost.

Kako stoje stvari, Čelsi planira da ga upari sa sjajnim nemačkim reprezentativcem Timom Vernerom, sa kojim su postigli dogovor i praktično ih još samo papirologija deli od transfera.

Dolazak Vernera znači i da će neko morati da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba sa "Bridža", Žiru je produžio ugovor, mada se spekuliše da bi mogao da se vrati u Monpelje, a sve je izvesnije da će sredinu menjati i Miši Batšuaji.

Belgijanac nikada nije dobio pravu šansu na "Bridžu", bio je na pozajmicama u Dortmundu, Valensiji i Kristal Palasu.

Sada bi prema informacijama engleskih medija karijeru mogao da nastavi u Vest Hemu.

"Čekićari" su navodno glavni favorit za njegov potpis, minulog leta su doveli Sebastijana Alera iz Frankfurta, ali je postalo jasno da je Francuzu potreban partner u napadu, izgleda da je izbor pao na belgijskog reprezentativca.

Još uvek nema informacija o tome koliko bi transfer bivšeg fudbalera Olimpik Marseja u redove Vest Hema mogao da iznosi, Čelsi ga je sa "Velodroma" doveo za oko 37 miliona evra, pokušaće sigurno da povrate uloženi novac, ali je realnost da će morati da pristanu na manju cifru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.