Izvor: Blic, Tanjug, 30.Jul.2009, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi Ronaldo bio na liposukciji

Fudbaler Korintijansa Ronaldo je iskoristio operaciju leve ruke, zbog koje će odustvovati pet sedmica, kako bi mu liposukcijom lekari uklonili oko 700 mililitara sala na stomaku, objavili su danas brazilski mediji.

Ronaldo je imao zakazanu liposukciju za decembar ove godine, po završetku nacionalnog šmpionata Brazila, ali je odlučio da posluša savet lekara i podvrgne se ovoj intervenciji mniogo ranije, kako bi se iskoristilo dejstvo anestezije tokom operacije leve ruke.

Navodi se da će Ronaldo već za nedelju dana moći da počne sa treninzima, a njegov povratak na teren očekuje se 5. septembra, kada je zakazana utakmica između Korintijansa i Santosa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.