Poznate polufinalistkinje Vimbldona

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate polufinalistkinje Vimbldona

Posle današnjih četvrtfinala poznate su polufinalistkinje Vimbldona. U borbi za finale igraće Letonka Jelena Ostapenko protiv Nemice Anđelike Kerber i njena sunarodnica Julija Gerges protiv Amerikanke Serene Vilijams. Polufinala su na programu u četvrtak, direktan prenos je na našem Drugom programu.
Letonka Jelena ostapenko je u borbi za polufinale savladala Dominiku Cibulkovu iz Slovačke rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:0 po setovima 7:5, 6:4. Njena protivnica u borbi za finale Nemica Julija Gerges bila je bolja od Darije Kasatkine, takođe, sa 2:0 (6:3, 7:5).

Druga nemačka teniserka u polufinalu Julija Gerges je savladala Holanđanku Kiki Bertens sa 2:1 po setovima 3:6, 7:6, 6:1. Ona će igrati protiv Amerikanke Serene Vilijams koja je bila bolja od Italijanke Kamile Đorđi - 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Polufinalni mečevi ženskog singla na programu su u četvrtak. Direktan prenos mečeva je na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.