Poznata cena za Nejmara, može li Barsa da je plati?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 17:51

Poznata cena za Nejmara, može li Barsa da je plati?!

Novi razvoj događaja.

Dugo se već priča da Barsa ima dve velike želje, jedna je Lautaro Martinez, druga je povratak Nejmara.

Više o potencijalnom prelasku Argentinca na "Kamp Nou" možete pročitati OVDE.

Što se tiče Nejmara, koji Barsi mora da isplati 6,79 miliona evra nakon sudskog procesa tokom kojeg je Brazilac tražio od svog bivšeg kluba da mu isplati 43,6 miliona evra zaostalih bonusa, danas se pojavila interesantna informacija.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << brazilski mediji prenose da kako je njegov agent Vagner Ribeiro izjavio da Nejmar ovog leta može da napusti PSŽ za sumu od 164 miliona evra.

O čemu se radi?

Postoji navodno stavka, iza koje stoji FIFA, da igrač za precizno izračunatu svotu novca može da napusti klub nakon tri godine provedene pod ugovorom, ako u međuvremenu nije dobio novu saradnju, tačnije ako nije bilo produžavanja ugovora.

Ta svota je u slučaju kapitena brazilske reprezentacije pomenutih 164 miliona evra.

Barsa je na njegovom odlasku zaradila 222 miliona evra, a Parižanima bi, kao pre tri godine Barsi, ruke mogle da budu vezane ovog leta, ako se neko odluči da plati pomenuti novac za njegove usluge.

Ipak, veliko je pitanje da li je Barsa sposobna da plati taj novac, PSŽ svakako neće pregovarati, Nejmar je ugovorom vezan za klub i sportski direktor "Svetaca" Leonardo je izjavio da on i Mbape neće menjati sredinu.

To bi moglo da se promeni prema rečima Nejmarovog agenta, ali je malo verovatno da će se u današnjoj krizi naći klub koji je spreman da plati 164 miliona evra za njegove usluge.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odbija dva i po puta veću platu, da bi sedeo na klupi Barse?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 14:01

Otkriveni detalji...Artur Melo i dalje kategorički odbija da bude deo trampe Barselone i Juventusa po kojoj bi njegovo mesto na Kamp Nou zauzeo Miralem Pjanić...U ovoj trampi, tri četvrtine su rekle veliko "DA", Barsa, Juve i Pjanić, ali nedostaje ono najvažnije...Iako je jasno da je Artur tek četvrti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.