Poznat tim Zvezde za Suduvu, Milojević odredio i napadača

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat tim Zvezde za Suduvu, Milojević odredio i napadača

Utakmica se igra u utorak.

Crvena zvezda dočekuje prvi meč druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona sa Suduvom u odličnom raspoloženju posle trijumfa nad Dinamom iz Vranja. Trener Vladan Milojević je imao priliku da vidi ko je od novajlija i trenutnih rezervista spreman za evropske izazove, a šansu je iskoristio veći broj igrača.

ŽREB ZA LŠ: Zvezda čeka potencijalnog protivnika, među njima je i stari znanac (FOTO)

PRED ŽREB U NIONU: Evo koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su klubovi NAJNEPOŽELJNIJI u Humskoj! (FOTO)

Milojević ima slatke muke da sastavi tim uoči duela sa prvakom Litvanije, a sigurno je da će pozicije startera dobiti sledeći igrači: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić - Ben,Ebisilio i Radonjić.

Jedina nepoznanica je bio špic, a gotovo je izvesno da će vođa navalnog reda biti Milan Pavkov. Visoki napadač je u finišu duela sa Spartaksom pokazao da je vrlo koristan u probijanju protivničkog bunkera, pa će Milojević njemu ukazati šansu na odgovornoj poziciji.

Narednih dana trebalo bi da bude poznato ko će pojačati crveno-bele u napadu i pomoći Pavkovu i mladom Dejanu Joveljiću u rušenju protivničkih odbrana, dok je El Fardu Ben korisniji kada deluje sa boka ili iza centralnog napadača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.