Pozdrav za Lisabon, idemo na Barsu svim snagama

Izvor: B92, 08.Dec.2021, 00:24

"Pozdrav za Lisabon, idemo na Barsu svim snagama"

Trener Bajerna Julijan Nagelsman je najavio borbu za pobedu protiv Barselone, bez obzira što taj meč ne može ništa da donese njegovom timu.

Bavarci će igrati za Benfiku koja bi u slučaju da Barselona ne trijumfuje na "Alijanc areni", pobedom nad Dinamom iz Kijeva prošla u osmini finala.

Bajern, pak, neće moći da računa na Leona Gorecku, Serža Gnabrija, Erika Maksima Čupo-Motinga, Marsela Sabicera, Džošuu Kimiha i Josipa Stanišića.

"Izvešću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji mogući sastav koji nam je na raspolaganju. Pozdrav za Lisabon, nemojte da brinete", rekao je Nagelsman.

Pohvalio je Barselonu, ali rekao da joj se neće "skloniti" već će ići da je pobedi.

"Barselona mora da nas pobedi da bi prošla, moraće da igraju dobro i daće sve od sebe. Oni su vrlo dobra ekipa sa igračima svjetske klase. Njima je potreban rezultat i daće sve od sebe. To će utakmicu učiniti dobrom. Ovde se ne radi o tome da želimo nekog da nokautiramo, već želimo tri boda", izjavio je Nagelsman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.