Povrede desetkovale Zvezdu, ali ima i jedna dobra vest

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrede desetkovale Zvezdu, ali ima i jedna dobra vest

Crveno-beli u Surdulicu putuju bez nekoliko standardnih prvotimaca, ipak, štoperi bi uskoro mogli da dobiju još jednog konkurenta u rotaciji.

Euforija zbog pobede nad Liverpulom polako se stišava, a fudbaleri Crvene zvezde okreću se narednom izazovu. U 16. kolu Superlige gostuju u Surdulici, gde će im domaćin biti Dinamo Vranje.

Fantastičnih 2:0 protiv petostrukog evropskog šampiona iscrpelo je crveno-bele i emotivno i fizički, pa su se pojedini fudbaleri još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom utakmice požalili na povrede.

Zbog distorzije skočnog zgloba teren je u 60. minutu napustio Filip Stojković, a Goran Čaušić i Dušan Jovančić uprkos bolovima stisli su zube i izdržali do poslesnjeg sudijskog zvižduka. Njih trojica zato neće putovati na jug Srbije, kao i od ranije povređeni Ričmond Boaći, dok su - što zbog umora, lakših povreda ili virusa - pod znakom pitanja Marko Marin, Lorenco Ebisilio, Vujadin Savić, Nenad Krstičić, Milan Rodić...

Povezane vestiZvezda i Kafu - rastanak već na zimu?

Zato bi u predstojećoj utakmici trebalo očekivati igrače koji ove sezone imaju manju minutažu i koji će pokšati da se dobrim igrama nametnu treneru Vladanu Milojeviću, poput Dejana Melega, Milana Jevtovića, Stefana Hajdina, Alekse Terzića, Nikole Stojiljkovića, a biće zanimljivo videti hoće li šansu dobiti i Kafu.

Pored kadrovskih problema i jedna dobra vest za crveno-bele. Konkurenciju među štoperima i mesto u rotaciji u nastavku sezone pojačaće mladi Strahinja Eraković, koji će kroz igre za omladince, ali treninge sa prvotimcima, pokušati da se nametne za minute i u dresu seniorskog tima.

Eraković se posle tri meseca od povrede metatarzalne kosti vratio u pun trenažni proces.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.