Povreda Velbeka katastrofalna, stručnjaci predviđaju najgori scenario!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda Velbeka katastrofalna, stručnjaci predviđaju najgori scenario!

Nadamo se da su procene pogrešne...

Arsenal je juče odigrao bez pogodaka protiv Sportinga iz Lisabona u okviru Lige Evrope, ali meč na Emirejtsu ostaće u stravičnoj povredi Denija Velbeka.

Unai Emeri je želeo da pruži priliku napadaču koji nema preveliku minutažu od starta sezone, ali Englez jednostavno nije imao sreće pošto se teško povredio nakon pola sata.

Stradao je skočni zglob, a stanje je bilo toliko ozbiljno da je morao da koristi bocu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa kiseonikom.

Sada sa Ostrva stižu još gore najave da bi Velbek mogao da završi karijeru!

"Trajno dislociranje članka bi moglo da znači da je Velbek završio svoju fudbalsku karijeru, to je tip povrede posle kojeg nema oporavka", kazao je medicinski stručnjak doktor Džoni Vilson, čovek koji je radio u nekoliko premijerligaških klubova i veoma je cenjen u Britaniji.

Nadamo se da je ovoga puta pogrešio...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.