Povreda Nedovića lakše prirode, vratio se Lučić

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda Nedovića lakše prirode, vratio se Lučić

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović zadobio je manju povredu primicača leve noge na meču sa Rusijom, dok je Vladimir Lučić sanirao problem sa leđima, saopštio je danas KSS.
(FOTO: V. Marković)
Nedović je tokom drugog poluvremena utakmice zadobio manju povredu primicača leve noge. On već danas počinje sa terapijom i radiće individualno sa kondicionim trenerom do potpunog oporavka i povratka u pun trenažni proces – saopštio je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije Dragan Radovanović,.
Zbog terapija i individualnih treninga, Nedović neće putovati na turnir u Antibu i ostaće u Beogradu da uz Miloša Teodosića radi sa kondicionim trenerom. Očekuje se da se Nedović priključi timskim treninzima po povratku ekipe iz Francuske.
Posle obavljenog pregleda i konsultacija, konstatovano je da je povreda Vladimira Lučića sanirana. On će se od danas uključiti u pun trenažni proces i putovaće sa ekipom u Francusku.
Reprezentacija Srbije u sredu putuje na turnir u Antibu, gde će odigrati dve utakmice. U četvrtak se Srbija sastaje sa selekcijom Francuske (20.30), dok će u petak, u istom terminu, igrati protiv Gruzije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović lakše povređen, Lučić se oporavio

Izvor: RTS, 13.Avg.2013

Nemanja Nedović, na sreću, nije zatobio težu povredu na meču sa Rusijom. Vladimir Lučić sanirao problem sa leđima i kreće u trenažni proces. Orlovi u sredu putuju u Francusku...Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović zadobio je manju povredu primicača leve noge na meču sa Rusijom,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.