Povrataka na Marakanu, ali i novi ugovor!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 18:37

Povrataka na Marakanu, ali i novi ugovor!

Stefan Hajdin se vraća u Crvenu zvezdu, ali to nije sve.

Kako prenosi Telegraf, nakon što se pokazao na pozajmici u Voždovcu, Hajdin se nametnuo kao ozbiljno rešenje da bude konkurencija Milanu Rodiću i zbog toga ga čak čeka i novi ugovor.

Hajdinu ugovor sa Zvezdom ističe u decembru 2020. godine, sredinom naredne sezone, pa je očekivano da produži saradnju ako već Dejan Stanković računa na njega.

Crveno-beli su promašili sa Žanderom, zbog koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Hajdin otišao na "Krov" na pozajmicu, ali je to bio pravi potez za momka rođenog u Glini.

On je odigrao 27 utakmica i postigao 2 gola i imao tri asistencije, što je bila dovoljna preporuka da mu se produži ugovor i da šansa da bude plan B kraj leve aut linije.

Telegraf dodaje da je Hajdin jedini igrač koji će dobiti šansu od pozajmljenih igrača iz tabora crveno-belih.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.