Potvrđeno: Da, ostajem još dve godine u Juveu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Da, ostajem još dve godine u Juveu

Francuski reprezentativac pristao da produži ugovor

Levi bek Juventusa Patris Evra potvrdio je da će i naredne dve godine nositi dres torinskog kluba.

Francuski reprezentativac je od dolaska iz Mančester junajteda 2014, postao jedan od ključnih igrača u timu Masimilijana Alegrija i osvojio je dve duple krune.

„Da, tačno je. Dao sam saglasnost klubu i ostaću još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve godine u Juventusu“, kratko je poručio Evra za Gazeta delo Sport.

Defanzivac je tokom karijere nastupao za Moncu, Nicu i Monako, dok je najveće uspehe ostvario sa Mančester junajtedom, sa kojim je osvojio pet titula šampiona Engleske, tri Liga Kupa, pet Komjuniti Šild trofeja, Ligu šampiona i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Za Juventus je upisao 68 nastupa i postigao tri gola. Dres reprezentacije nosio u 64 mečeva i našao se na spisku Didijea Dešama za predstojeće Evropsko prvenstvo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evra još dve godine u Juventusu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2016

Fudbaler Juventusa Patris Evra potvrdio je da će i naredne dve godine nositi dres torinskog kluba...Evra je od dolaska iz Mančester Junajteda 2014. godine, postao jedan od ključnih igrača u timu Masimilijana Alegrija i osvojio je dve "duple krune"...- Da, tačno je. Dao sam saglasnost klubu i ostaću...

Nastavak na Vesti-online.com...

Evra još dve godine u Juventusu

Izvor: B92, 23.Maj.2016

Fudbaler Juventusa Patris Evra produžiće ugovor sa tim klubom na još dve godine, preneli su italijanski mediji. "Da, pristao sam, ostaću još dve godine u Juventusu", rekao je Evra, prenela je Gazeta delo sport.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.