Potvrđene promene na Rolan Garosu, kako vam se ovo dopada? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđene promene na ''Rolan Garosu'', kako vam se ovo dopada? (video)

Prvi ovogodišnji Gren Slem turnir se polako privodi kraju, a drugi će biti u novom ruhu.

U iščekivanju raspleta na Australijan openu u Melburnu, večeras su se oglasili sa ''Rolan Garosa'', narednog Gren Slem turnira, koji nas očekuje na proleće.

Najavljeno je nekoliko promena u odnosu na prethodne sezone.

Najvažnija promena je da će svi četvrtfinalni mečevi ''Rolan Garosa'' i u muškoj, i u ženskoj konkurenciji, biti igrani na terenu ''Filip Šatrije''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Cilj je da svi učesnici budu u ravnopravnom položaju, da svi imaju iste uslove i da više ne bude primedbi u vezi toga ko je raspoređen na koji teren.

''Filip Šatrije'' ima krov i reflektore, pa će svi takmičari koji se plasiraju u četvrtfinale moći da računaju da će igrati mečeve bez prekidanja ili odlaganja za naredni dan.

Takođe, teniseri iz iste polovine žreba igraće istog dana, kako bi u isto vreme imali i dan odmora.

Sve ovo je povoljno i za gledaoce, jer će pet hiljada ljudi više moći da prisustvuje završnici turnira, pošto ''Filip Šatrije'' prima 15.000 gledalaca, a ''Suzan Lenglen'', koji nema krov, 10.000 ljudi.

-

🚨 New for 2020: All of the quarterfinals will be played on Philippe-Chatrier court! 🏟️

But what does this schedule change mean? 👇

➕ https://t.co/JRq2rt1Ebi pic.twitter.com/68XZGHnVZx

— Roland-Garros (@rolandgarros) January 27, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.