Potvrda sa vrha, Bajern na pragu velikog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 16:14

Potvrda sa vrha, Bajern na pragu velikog pojačanja!

Više nema dileme.

Kao što je i najavljeno, Liroj Sane će naputiti redove Mančester sitija ovog leta.

Nije tajna gde nemački reprezentativac želi da nastavi karijeru, u pitanju je minhenski Bajern, koji je za njegove usluge zainteresovan još od prošlog leta.

Ipak, povreda je sprečila Bavarce da ostvare transfer, na samom početku sezone Sane je doživeo tešku povredu, tek se u februaru vratio treninzima.

Pisalo se i tokom zimskog prelaznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << roka o njegovom potencijalnom odlasku u Minhen, kao i tokom prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, a sada je čitava priča dobila novu, ozbiljniju dimenziju.

Pep Gvardiola je potvrdio da Sane želi da igra za drugi klub.

"Liroj Sane nam je rekao da ne želi da produži ugovor. Hoće da igra u drugom klubu", jasan je bio trener "Građana".

Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Dakle, Sane je rešen da ponese dres prvaka Nemačke, ostaje još da se tim sa "Alijanc arene" dogovori sa upravom Mančester sitija oko obeštećenja.

Sane je u Siti stigao leta 2016. godine iz Šalkea za 52 miliona evra, u dresu kluba sa "Etihada" upisao je 134 nastupa i postigao 39 pogodaka.

Kako mu ugovor ističe za godinu dana, jasno je da Siti neće moći da traži preveliki novac, procena je da bi mogli da dobiju oko 50 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.