Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020, 20:12

Potvrda iz Nemačke: Mijat u Hofenhajmu

U suprotnom pravcu ide Stiven Cuber...

MOZZART Sport juče najavio - Bild i još poneki nemački mediji večeras potvrdili: srpski reprezentativac Mijat Gaćinović menja klub ovog leta, ali ostaje u Bundesligi. Kako smo već pisali, Gaćinović prelazi u redove Hofenhajma, gde će pokušati da se nametne i zauzme standardno mesto u prvih 11, što mu u Ajntrahtu nikako nije polazilo od ruke.

Ali daleko od toga da brzonogi krilni napadač nije ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dubok trag u Frankfurtu. Podsetimo, on je golom u plej-ofu protiv Nirnberga doprineo opstanku u Bundesligi 2016. godine, a potom još jednim pogotkom u finalu protiv Bajerna osvajanju Kupa dve godine kasnije.

Kako tvrdi Bild, u ovaj posao biće uključen još jedan krilni fudbaler - Stiven Cuber. Švajcarac bi navodno trebalo da završi u Ajntrahtu, pošto je Adi Hiter tražio svestranog levog beka, koji ima izražene napadačke karakteristike. Ni Cuber nije bio standardan u Hofu, pa ćemu promena dobro doći, baš kao i Mijatu.

Gaćinović je u Ajntraht stigao 2015. godine iz Vojvodine za 1.250.000 evra, a osim novosadske Stare dame, nastupao je još za mlađe kategorije Leotara iz Trebinja.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.