Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2021, 10:00

Potvrda iz Lila: Letošnja želja Liverpula može da ide na zimu

Predsednik Doga Olivije Letang dao zeleno svetlo u slučaju da stigne prava ponuda nekog evropskog velikana

Renato Sančes je minulog leta bio velika želja Liverpula, ali Redsi nisu nastupili pompezno, pa im se ceo prelazni rok sveo na potpis Ibrahime Konatea vredan 40.000.000 evra i prodaju igrača za 27.500.000. Velikanu sa Enfilda odlično ide kako u Premijer ligi gde je jedini neporaženi klub, tako i u Ligi šampiona sa maksimalnih šest bodova. Međutim, jučerašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potvrda da je Liverpul zainteresovan za Lidsovog Brazilca Rafinju, nagoveštava da se u klubu ozbiljno razmišlja o pojačanjima za Jirgena Klopa.

Znamo da Nemac izuzetno ceni kvalitete Sančesa koji bi mogao da napusti Lil već od prvog januara. Zeleno svetlo daje i predsednik šampiona Francuske Olivije Letang.

"Već sam razgovarao sa njim i ako na našu adresu stigne ponuda velikog kluba, pustićemo ga da ode. Videćemo šta će se dogoditi. Za sada je sa nama i srećan je što je ovde. Videli smo da je sposoban da pokaže zavidan nivo fudbala i nakon povrede krajem prošle sezone, kao i na Euru sa Portugalijom", rekao je Letang.

Pre par meseci verovalo se da će biti zamena za Žoržinja Vajnalduma koji se sa Enfilda bez obeštećenja preselio u Pari Sen Žermen. Kako Liverpul još nije popunio poziciju centralnog veziste, videćemo hoće li posegnuti za Sančesom već predstojeće zime. Portugalac ima ugovor do 2023. godine i možda je racionalnije "napasti ga" sledećeg leta kada ulazi u poslednjih 12 meseci saradnje sa Dogama. Tada će interesenti lakše moći da mu "ubiju" cenu koja se u ovom trenutku procenjuje na oko 30.000.000 evra.

Međutim, nije Sančes jedina Liverpulova meta za centralni deo veznog reda, pošto se već neko ime priča i piše o Frenku Kesiju. Obojica imaju po 24 godine, s tim što je Portugalac za nijansu ofanzivniji fudbaler. Liverpul ili neko drugi, tek jasno je da uz inicijativu i adekvatnu ponudu Renato može da postane atraktivan novogodišnji poklon.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.