Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potreban mi je novac

Reprezentativac Srbije Marko Pantelić našao se na udaru nemačkih medija uprkos tome što je u subotu protiv Ajntrahta, sa dva pogotka, doneo pobedu berlinskoj Herti. Tamošnja štampa, pre svih tabloid Bild, optužuje Pantelića da je pohlepan i bahat, jer od kluba zahteva novi trogodišnji ugovor vredan četiri miliona evra po sezoni, što je prema mišljenju Nemaca, u vreme svetske finansijske krize potpuno suludo.

Centarfor „orlova“ je na dan utakmice sa Ajntrahtom u intervju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za Berliner cajtung izjavio da do leta sigurno ostaje u Berlinu, ali i dodao da ne namerava da odustane od svojih zahteva o eventualnom produžetku ugovora.

- Potreban mi je novac i moram da ga zaradim igrajući fudbal. Ne mogu čitav život igrati fudbal, pa je logično što u narednih par godine želim da obezbedim egzistenciju svoje porodice - rekao je fudbaler Herte, koji po sadašnjem ugovoru ima znatno manju platu od defanzivaca Arnea Fridriha i Josipa Šimunića.

Ovakva izjava srpskog internacionalca razbesnela je nemačke medije. Najtiražniji nemački tabloid Bild okarakterisao je Pantelićevu izjavu kao „jadnu“, a novinari ovog lista mu savetuju da proba da igra „loto“ ukoliko želi da se obogati preko noći.

Razvoj situacije u Berlinu sa velikom pažnjom prati menadžer Fulama Roj Hodžson, koji je ozbiljno zainteresovan da dovede Pantelića na Krejven Kotidž.

Predsednik Juventusa Đovani Kobolji Đilji objavio je da neće dozvoliti Amauriju da 10. februara igra za fudbalsku reprezentaciju Brazila na prijateljskoj utakmici sa Italijom. Amauri je u tim Brazila pozvan kako bi na utakmici, koja će se igrati na londonskom stadionu „Emirejts“, zamenio Luisa Fabijana.

- Amauri neće igrati za Brazil, to je odluka kluba. Mi još i nismo dobili zvaničan dopis Fudbalskog saveza Brazila o pozivu Amaurija u reprezentaciju, a sada je već kasno - rekao je Kobolji Đilji za sajt Juventusa.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.