Potpisao i Mačvan?!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisao i Mačvan?!

Posle duže pauze zbog povrede, vreme je za novi početak.

Reprezentativac Srbije Milan Mačvan, koji je trenutno sa našim nacionalnim timom na pripemama na Kopaoniku, izabrao je klub u kojem će igrati naredne sezone.

Kako je jutros preneo košarkaški sajt ''Basketball Sphere'', Mačvan se seli u Japan, pošto je postigao dogovor sa tamošnjim Alvarkom iz Tokija, koji sa klupe vodi Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pavićević.

Milan Mačvan je u poslednje dve godine bio član minhenskog Bajerna, ali su ga povrede kolena koje je doživeo najpre u januaru prošle godine, a onda i u septembru, odvojile na godinu i po od košarkaških terena.

Sada se potpuno oporavio, nalazi se u užem izboru igrača za Svetsko prvenstvo u Kini, a odlazak u Japan biće novi veliki izazov za košarkaša koji ćče u novembru napuniti 30 godina.

U poslednje vreme, košarka je u ekspanziji u Japanu, gde u poslednje vreme dovode sve zvučnija imena iz Evrope i Amerike.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.