Postignut dogovor: Milinković-Savić prelazi u Lacio za 10 miliona

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut dogovor: Milinković-Savić prelazi u Lacio za 10 miliona

Mladi naš fudbaler Sergej MIlinković-Savić karijeru ćer nastaviti u Laciju, pošto su Rimljani postigli dogovor sa belgijskim Genkom da plate obeštećenje od 10 miliona evra.

Kako prenosi "Korijere delo Sport", omladinski šampion sveta sa Novog Zelanda i treći najbolji igrač na turniru, u subotu će doputovati na lekarske preglede i potom potpisati petogodišnji ugovor.

Belgijski klub, prema dogovoru, dobiće procenat i od narednog transfera talentovanog igrača sredine terena.

Milinković-Savić je tokom karijere nosio dres Vojvodine, dok je prošle sezone za Genk zabeležio 24 nastupa i pet puta se upisao u strelce.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milinković-Savić prelazi u Lacio

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2015

Mladi srpski fudbaler Sergej MIlinković-Savić karijeru će nastaviti u Laciju, pošto su Rimljani postigli dogovor sa belgijskim Genkom da plate obeštećenje od 10 miliona evra...Kako prenosi Korijere delo Sport, omladinski šampion sveta sa Novog Zelanda i treći najbolji igrač na turniru sutra...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.