Post godine, evo kako se Nejmar narugao igračima PSŽ! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Post godine, evo kako se Nejmar narugao igračima PSŽ! (foto)

Brazilac je imao možda i glavnu ulogu u istorijskom trijumfu "Blaugrane".

Jedan od najvećih povrataka u Ligi Šampiona viđen je sinoć na "Kamp Nou", a velike zasluge za strašan podvig Barselone idu na račun Nejmara.

Brazilac je postigao dva gola, jedan sa kreća, drugi iz slobodnjaka, a na sjajan način je namestio i odlučujući gol Serhija Roberta u 95. minutu susreta.

Nakon utakmice, iskoristio je priliku da dodatno utrlja so na ranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalerima PSŽ-a i to na društvenoj mreži "Instagram".

Naime, on je ikoristio sliku koju je Adrijan Rabio postavio nakon pobede "Svetaca" u Parizu od 4:0, na kojoj se nalaze on i Lajvin Kurzava. Na slici francuski vezista drži četiri prsta aludirajući na broj golova u Barseloninoj mreži, dok Kurzava drži dva prsta, što je univerzalni znak za mir, ali i za pobedu.

Nejmar je tu sliku samo malčice doradio, kako je u dnu fotografije obavio računicu, tačnije sabrao je brojeve koje su pokazivali fudbaleri PSŽ-a, a zbir je jasno bio šest, tj. broj golova koje su Parižani primili na "Kamp Nou".

Neymar you legend! 🔥😂 pic.twitter.com/8HaVYgtPK1

— Football Stuff (@FootbalIStuff) 08. март 2017.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLIZEĆI SA DVE NOGE: Surovi Nejmarov odgovor fudbalerima PSŽ-a i osveta koju još dugo neće zaboraviti (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2017

Nejmar je u pobedi Barselone nad Pari Sen Žermenom postigao dva gola, te asistirao kod pogotka Serđija Roberta u poslednjem napadu na meču, a po završetku susreta iskoristio je priliku da se surovo našali sa igračima tima iz Francuske.. Naime, nakon prvog meča, Adrijan Rabio je postavio fotografiju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.