Poslednja Sergejeva karta, Italija, ali ne Lacio?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja Sergejeva karta, Italija, ali ne Lacio?

Transfer bi mogli da čekamo do kraja avgusta, nije nerealan, ali bi trebalo da se poklopi dosta stvari...

Sergej Milinković Savić i Pogba su ostali u svojim klubovima, transfer Srbina je zavisio od odlaska Francuza u Real. Nije se desilo pa će sada SMS čekati novu ponudu.

Zanimljivo ona bi mogla da stigne iz Italije, odnosno od Intera.

O tome se pričalo već ranije, ali Inter mora prvo da završi posao oko Džeka, kako bi prodao Ikardija i Žoao Marija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Oni žele Ikardija da menjaju za Dibalu, ali to se neće dogoditi, mada tako tvrde u Juventusu. Ali, mogli bi na kraju da ponude novac za ražalovanog kapitena, suma od oko 60 miliona evra bi verovatno bila prihvaćena. Ako ode i Žoao Mario koji ima ponude iz Kine, MLS, ali i evropskih klubova (priča se o Monaku), to bi moglo da bude dovoljno, tačnije Inter bi obezbedio oko 80 miliona za Milinković-Savića.

On jeste skuplja, ali za Kontea i bolja opcija od Vidala ili Rakitića, dvojice igrača Barselone od kojih bi jedan mogao da stigne u Inter. No, čini se da su Marota i Konte zagrizli za mlađeg, upotrebljivijeg Srbina koji može da igra na više pozicija u veznom redu.

Uz to, deo transfera bi mogla da bude i pozajmica Galjardinija koga je Inzagi želeo u ovom prelaznom roku.

Hoće li SMS biti šlag na tortu u Interovom prelaznom roku ostaje da vidimo, ali to je jedina realna opcija u ovom trenutku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.