Posle Videotona, nije se zadržao u Čukaričkom

Izvor: Mondo, 16.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Videotona, nije se zadržao u Čukaričkom

"Brđani" su se rastali sa golmanom, koji je prošle sezone sedam puta branio njihovu mrežu.

Foto: MN Press

Golman Čukaričkog Filip Pajović i sporazumno je danas raskinuo saradnju s tim fudbalskim klubom, rekao je za agenciju Beta potpredsednik ekipa s Banovog brda Nenad Mirosavljević.

"Pajović je izrazio želju da napusti klub. Smatra da je još uvek mlad golman i želi negde da dobije priliku da brani. Nismo mogli da mu obećamo bilo šta, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je do trenera i njega samog. Svi golmani su kod nas u istoj poziciji", rekao je Mirosavljević za agenciju Beta.

Ovaj 23-godišnji golman došao je prošlog leta u Čukarički iz Videotona, ali se nije izborio za mesto prvog golmana "brdjana". Pajović je priliku dobio tek ovog proleća, kada je na par utakmica u plej-autu branio umesto Nikole Petrića.

"Nije nam rekao gde ide, ali mislim da će uskoro pronaći klub", dodao je Mirosavljević.

Potpredsednik Čukaričkog zahvalio se Pajoviću i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.