Porzingis o Dončiću: Nas dvojica ćemo biti noćna mora

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porzingis o Dončiću: Nas dvojica ćemo biti noćna mora

Kristaps Porzingis vraća se na parket posle pauze od čak 18 meseci.

Letonski krilni centar je posle epizode u Njujork Niksima postao član Dalas Maveriksa gde će igrati sa slovenačkom mladom zvezdom Lukom Dončićem.

Luka je proglašen za najboljeg "početnika" protekle sezone, a protivničke ekipe imaće košmare zbog tandema Porzingis-Dončić.

"Stvarno možemo da "upropastimo" protivničke odbrane našom igrom. Ukoliko budu preuzimali, biće mismečeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ja volim da napadam mismečeve. Mislim da ćemo Luka i ja biti prava noćna mora za protivničke odbrane. Samo treba da razvijemo hemiju i da se što bolje upoznamo na parketu", poručio je Kristaps Porzingis.

Kristaps već preko godinu dana ima problema s povredama, a sada kada se napokon oporavio izjavio je kako je spreman da se ponovo posveti košarci.

"Osećam se sjajno. Moja je želja da se mentalno pripremim i da se vratim 100 odsto spreman. Ne želim ništa da radim polovično – možda sam dobro, možda nisam. Tako da, poptuno sam siguran da sam spreman", rekao je Porzingis.

Dalas Maveriksi će svoj prvi meč igrati 9. oktobra protiv Oklahoma Siti Tandera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.