Porzingis dobio batine u uličnoj tuči – polomio šaku? VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porzingis dobio batine u uličnoj tuči – polomio šaku? VIDEO

Letonski košarkaš i član Dalas Maveriksa Kristaps Porzingis učestvovao je u uličnoj tuči u svojoj zemlji.

Na društvenim mrežama izašao je video-snimak Porzingisa ispred jednog lokala u Letoniji, na kojem odgurava jednu ženu u toku žustre rasprave sa neimenovanim licima, sa kojima ponovo pokušava da uđe u sukob.

Na snimku se jasno vidi posekotina iznad Porzingisovog oka, koju je, kako je navedeno, zadobio u pomenutoj tuči.

Tačan razlog i to ko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izazvao i započeo tuču nije poznat medijima.

Podsetimo, Porzingis očekuje rasplet na američkom sudu, gde ga je bivša komšinica iz Menhetna optužila za silovanje istog dana kada je pokidao ligamente na utakmici svoje sada već bivše ekipe, Njujork Niksa.

Njegov tim Dals je počeo istragu oko incidenata u Litvaniji. Maveriksi su naveli na su Porzingisa napali u klubu i gađali raznim objektima.

Pojedini letonski mediji su preneli da je Kristapsu ovom prilikom polomljena šaka.

Porzingis je propustio celu proteklu sezonu i idalje se oporavlja od povrede, a očekivalo se da bude spreman za početak naredne.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.