Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 17:13

Poruka iz Barse: Gasol neće igrati za nas sledeće sezone

"Nema i neće biti nikakvih pregovora sa Gasolom", rekao je Đoan Blade

Delovalo je da su Barselona i Pau Gasol nikada bliži dogovoru, ali... Ako ćemo suditi prema rečima člana uprave Barselone Đoana Bladea, to neće biti slučaj. I naredne sezone nećemo gledati Gasola na centarskim pozicijama tima iz Katalonije.

Blade je bio prilično kategoričan u svom nastupu u razgovoru za Kartadio Esports.

"Nema i neće biti nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pregovora sa Pau Gasolom", rekao je član uprave kluba odgovoran za košarkaška pitanja.

Danima su se pojavljivale glasine oko toga da je Gasol u razgovorima sa Barselonom, ali izgleda da od njegovog povratka u klub nema ništa.

Visoki španski košarkaš van je terena od marta 2019. godine zbog preloma stopala i zato je propustio celu sezonu 2019/2020.

Najbolji košarkaš u istoriji Španije je slobodan igrač od prošlog novembra kada je raskinuo ugovor sa Portlandom za koji nije ni debtiovao zbog povrede. Poslednju utakmicu je odigrao pre više od godinu dana za Milvoki Bakse i od tada se oporavlja od povrede stopala.

Iako su prognoze jesenas bile da bi mogao da završi karijeru, Gasol ne želi da se preda i najavljivao je povratak na teren. Želja mu je da igra na Olimpijskim igrama sledećeg leta i zbog toga mu je potreban klub u kojem bi odigrao sezonu i vratio se u formu. Kako u NBA više niko ne razmišlja o njegovom angažmanu zbog poznih godina i istorije povreda, vrata za Gasolovo dovođenje su se otvorila Barseloni.

Ali, katalonski gigant očigledno neće doći do dogovora sa Gasolom

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.